Mijn bijdrage

Met kennis van communicatie, emoties en diverse soorten coaching kan ik iets moois bijdragen. Aan vrede en harmonie in de wereld. Aan het werkelijk tot bloei laten komen van mensen. Ik bied kennis in combinatie met out-of-the-box-ervaringen en dat geeft klanten een korte route en opening naar het beleven van meer succes en comfort in werk, gezin en persoonlijk leven. Effectief communiceren is de spil in het werk.

In de praktijk spits ik mijn werk toe op professionals (incl ouders) die hun effectieve leiderschaps- of communicatie-vaardigheden willen verbeteren, meer balans willen en hun energie lekker door hun lijf willen laten stromen. Ook als er sprake is van faalangst, onzekerheid of belemmerende verlies-ervaringen. Verlies kan op allerlei vlakken ervaren worden. Ik ben een coach met kennis en 'van nature'. Met inzicht en vaardigheden help ik je graag verder. Door coaching, maar ook door lesgeven (NT1, NT2).
Les geven betekent voor mij kennis overdragen op een creatieve en interactieve manier. Ik vind het heel belangrijk dat cursisten zich kunnen ontspannen en plezier beleven, zodat ze zich kunnen ontwikkelen.

Bekijk mijn zakje-drop-animatie over het vak Nederlands

Tot gauw!

Marjan