Mijn bijdrage

Hoe basic-verlangend kun je zijn om met kennis van communicatie, emoties en diverse soorten coaching te helpen, iets moois bij te dragen. Aan vrede en harmonie in de wereld. Aan het werkelijk tot bloei laten komen van mensen. Ik bied kennis in combinatie met out-of-the-box-ervaringen en dat geeft klanten een korte route en opening naar het beleven van meer succes en comfort in werk, gezin en persoonlijk leven. Effectief communiceren is de spil in het werk.

In de praktijk spits ik mijn werk toe op professionals (incl ouders) die hun effectieve leiderschaps- of communicatie-vaardigheden willen verbeteren, meer balans willen en hun energie terug willen krijgen. Ook als er sprake is van faalangst, onzekerheid of belemmerende verlies-ervaringen. Verlies kan op allerlei vlakken ervaren worden. Ik ben een coach van nature en help mensen via met mijn kennis, inzicht en vaardigheden graag verder. Door coaching, maar ook door lesgeven (o.a. NT2).

In dit werk maken we regelmatig gebruik van de assistentie van mijn paarden. Zij voelen onze emoties en strubbelingen maar ook onze kracht haarfijn aan, en ze reageren er spontaan op. Zonder oordeel en met een hoge sociale intelligentie. Aairbaarder spiegels kunnen we ons niet wensen.

Kijk even mee naar de paarden

En bekijk mijn zakje-drop-animatie over het vak Nederlands

Tot gauw!

Marjan